SK NH Veselí nad Moravou – TJ S. Kokory 16 : 15 /8 : 6/

04.09.2016

Ve druhém utkání nové sezóny, za slunečného nedělního počasí, hostilo veselské mužstvo celek z Kokor. Začátek utkání se nesl ve vyrovnaném duchu a oba celky brzy dosáhly skóre 3:3. Následně přišel útlum v útočných řadách obou celků. Na straně veselských hráčů byl útlum způsoben neproměněním střel, zatímco u hostů byla důvodem neschopnost překonat obranu domácích hráčů. Trvalo dlouho, než se jedno z mužstev prosadilo. Poté pokračovala vyrovnaná hra a poločas skončil za stavu 8:6 pro domácí.

 Vstup do druhého poločasu se Veselanům nevydařil podle plánu a namísto navýšení náskoku dovolili soupeři téměř dorovnat výsledek na 12:11. Následně domácí hráči zlepšili svůj výkon, dostali se do vedení o tři góly a vše nasvědčovalo tomu, že zápas již poklidně dospěje do vítězného konce. Bohužel veselský útok opět ztratil míče střelbou do tyče a umožnil tak soupeři stáhnout v závěru hry náskok na jeden gól. Veselané zvítězili v poměru 16:15.

V tomto utkání veselští útočníci neměli svůj den a promarnili řadu gólových šancí střelbou do tyčí, nicméně týmovou hrou a bojovností tento zápas dovedli do zdárného konce. Roli sehrála i dobře hrající obrana s novou posilou - Josefem Blažkem z Chropyně.

Sestava:

Brankáři: Pejša Tomáš, Soukup Lukáš

Obránci: Václavík Tomáš, Vaďura Pavel, Kuchařík Michal, Blažek Josef

Útočníci: Hanák Jan /1/, Malovaný Petr /2/, Fišer Jan /4/, Provazník Kamil /2/, Fojtík Pavel/7/

Trenér: Fojtík Pavel

Asistent Knebel Karel

Vedoucí družstva: Maxera Milan

 

Více fotek ve Fotogalerii